Comenzi si suport telefonic: 0764.528.053 sau pe mail la comenzi@remediuplant.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

  • Ceai pentru afecțiuni gastro-intestinale

Ceai pentru afecțiuni gastro-intestinale

Cod produs: 93d2f40316d5

25 Lei

In stoc

Spune-ţi opinia:

0 opinii

Fiecare produs beneficiaza de:

  • Livrare GRATUITA peste 200 lei
  • Gama diversificata de produse
  • Plata ramburs sau online

Doriti sa comandati telefonic?

Sunati la: 0764.528.053

Ceai afecțiuni gastro-intestinale (ulcer, gastrită, colită, indigestie) – 250gr

 


Acest ceai afecțiuni gastro-intestinale este un amestec de 18 plante medicinale: ghințură(Gentiana verna), flori de salcâm(Robinia pseudodacacia), echinaceea (Echinacea angustifolia), tătăneasă(Symphytum officinale), gălbenele(Calendula officinalis), coada calului(Equisetum arvense), scumpie(Cotinus Coggygria), năpraznic( Geranium Robertianum), coada șoricelului(Achilleea millefolium), țintaură(Centaurium umbellatum), salvie(Salvia officinalis), răchitan(Lythrum salicaria), sunătoare(Hypericum perforatum), Patlagină (Plantago media), Maseaua calului (Equisetaceae), lânăriță(Linaria vulgaris Miller) Pelin (Artemisia absinthium L.) Nalbă (Malva neglecta).

Adjuvant în următoarele afecțiuni:

  •  ulcer gastric, ulcer pe bază nervoasă, ulcer duodenal, ulcer vechi cu nișă
  •  infecții gastro-intestinale
  •  enterocolite
  •  gastrite hiperacide
  •  colici abdominali
  •  colită de fermentație
  •  senzații de vomă

Mod de preparare:

Se prepară o infuzie dintr-o linguriță de plante și 250ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se oprește din fiert, se acoperă și se lasă la răcit 15-20 minute.

Mod de administrare:

Se consumă conținutul a trei căni pe zi, cu o jumătate de oră înaintea principalelor mese. Pentru afecțiuni cronice (ulcer vechi), se recomandă administrarea împreună cu tinctura de ghințură (o linguriță la fiecare cană de ceai), putându-se dublă cantitatea de ceai și tinctură chiar și între mese.

Rol terapeutic:

Elimină hiperaciditatea (vindecă ulcerul, indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, dispare colită de fermentație, calmează afecțiunile provocate de nervii stomacali etc.). Pentru persoane care suferă de ulcer recomandăm și tinctura de ghințură, care cicatrizează ulcerul vechi (cu nișă). Ulcerul nu trebuie operat pentru că boala poate recidiva, tinctura de ghințură în combinație cu ceaiul cicatrizează ulcerația.

Regim alimentar:

În timpul tratamentului se evită mâncărurile care pot irita stomacul: murăturile, condimentele, prăjelile, mâncărurile acide, grăsimi etc. Această cură poate fi făcută și preventiv, neavând contraindicații. Tratamentul este recomandat de la una la trei luni, în funcție de gravitatea bolii.

Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat XXXXXXX oriunde in tara. Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare, iar livrarea se face de in general in 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, pentru produsele aflate pe stoc. In cazul unor situatii exceptionare, livrarea poate avea un timp mai mare de livrare.

Cost livrare

Costul de livrare per colet este de XXX lei pe tot teritoriul Romaniei.

Comenzile cu valoarea mai mare de XXXX de lei beneficiaza de livrare gratuita.

Ceai afecțiuni gastro-intestinale (ulcer, gastrită, colită, indigestie) – 250gr

 


Acest ceai afecțiuni gastro-intestinale este un amestec de 18 plante medicinale: ghințură(Gentiana verna), flori de salcâm(Robinia pseudodacacia), echinaceea (Echinacea angustifolia), tătăneasă(Symphytum officinale), gălbenele(Calendula officinalis), coada calului(Equisetum arvense), scumpie(Cotinus Coggygria), năpraznic( Geranium Robertianum), coada șoricelului(Achilleea millefolium), țintaură(Centaurium umbellatum), salvie(Salvia officinalis), răchitan(Lythrum salicaria), sunătoare(Hypericum perforatum), Patlagină (Plantago media), Maseaua calului (Equisetaceae), lânăriță(Linaria vulgaris Miller) Pelin (Artemisia absinthium L.) Nalbă (Malva neglecta).

Adjuvant în următoarele afecțiuni:

  •  ulcer gastric, ulcer pe bază nervoasă, ulcer duodenal, ulcer vechi cu nișă
  •  infecții gastro-intestinale
  •  enterocolite
  •  gastrite hiperacide
  •  colici abdominali
  •  colită de fermentație
  •  senzații de vomă

Mod de preparare:

Se prepară o infuzie dintr-o linguriță de plante și 250ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se oprește din fiert, se acoperă și se lasă la răcit 15-20 minute.

Mod de administrare:

Se consumă conținutul a trei căni pe zi, cu o jumătate de oră înaintea principalelor mese. Pentru afecțiuni cronice (ulcer vechi), se recomandă administrarea împreună cu tinctura de ghințură (o linguriță la fiecare cană de ceai), putându-se dublă cantitatea de ceai și tinctură chiar și între mese.

Rol terapeutic:

Elimină hiperaciditatea (vindecă ulcerul, indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, dispare colită de fermentație, calmează afecțiunile provocate de nervii stomacali etc.). Pentru persoane care suferă de ulcer recomandăm și tinctura de ghințură, care cicatrizează ulcerul vechi (cu nișă). Ulcerul nu trebuie operat pentru că boala poate recidiva, tinctura de ghințură în combinație cu ceaiul cicatrizează ulcerația.

Regim alimentar:

În timpul tratamentului se evită mâncărurile care pot irita stomacul: murăturile, condimentele, prăjelile, mâncărurile acide, grăsimi etc. Această cură poate fi făcută și preventiv, neavând contraindicații. Tratamentul este recomandat de la una la trei luni, în funcție de gravitatea bolii.

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie

Contact us Whatsapp
EnglishGermanHungarianItalianRomanianSpanish