Ceai afecțiuni gastro-intestinale

Ceai pentru afecțiuni gastro-intestinale

15.00lei25.00lei

Golește
Cod Produs: 93d2f40316d5 Categorie: Etichete: , , , ,

Descriere produs

Ceai afecțiuni gastro-intestinale (ulcer, gastrită, colită, indigestie)

 

Acest ceai afecțiuni gastro-intestinale este un amestec de 18 plante medicinale: ghințură(Gentiana verna), flori de salcâm(Robinia pseudodacacia), echinaceea (Echinacea angustifolia), tătăneasă(Symphytum officinale), gălbenele(Calendula officinalis), coada calului(Equisetum arvense), scumpie(Cotinus Coggygria), năpraznic( Geranium Robertianum), coada șoricelului(Achilleea millefolium), țintaură(Centaurium umbellatum), salvie(Salvia officinalis), răchitan(Lythrum salicaria), sunătoare(Hypericum perforatum), Patlagină (Plantago media), Maseaua calului (Equisetaceae), lânăriță(Linaria vulgaris Miller) Pelin (Artemisia absinthium L.) Nalbă (Malva neglecta).

 

Adjuvant în următoarele afecțiuni:

  •  ulcer gastric, ulcer pe bază nervoasă, ulcer duodenal, ulcer vechi cu nișă
  •  infecții gastro-intestinale
  •  enterocolite
  •  gastrite hiperacide
  •  colici abdominali
  •  colită de fermentație
  •  senzații de vomă

Mod de preparare:

Se prepară o infuzie dintr-o linguriță de plante și 250ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se oprește din fiert, se acoperă și se lasă la răcit 15-20 minute.

 

Mod de administrare:

Se consumă conținutul a trei căni pe zi, cu o jumătate de oră înaintea principalelor mese. Pentru afecțiuni cronice (ulcer vechi), se recomandă administrarea împreună cu tinctura de ghințură (o linguriță la fiecare cană de ceai), putându-se dublă cantitatea de ceai și tinctură chiar și între mese.

 

Rol terapeutic:

Elimină hiperaciditatea (vindecă ulcerul, indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, dispare colită de fermentație, calmează afecțiunile provocate de nervii stomacali etc.). Pentru persoane care suferă de ulcer recomandăm și tinctura de ghințură, care cicatrizează ulcerul vechi (cu nișă). Ulcerul nu trebuie operat pentru că boala poate recidiva, tinctura de ghințură în combinație cu ceaiul cicatrizează ulcerația.

 

Regim alimentar:

În timpul tratamentului se evită mâncărurile care pot irita stomacul: murăturile, condimentele, prăjelile, mâncărurile acide, grăsimi etc. Această cură poate fi făcută și preventiv, neavând contraindicații. Tratamentul este recomandat de la una la trei luni, în funcție de gravitatea bolii.

 

 

Informații suplimentare

Gramaj

125gr, 250gr