Ceai pentru guta-reumatism

Ceai pentru gută, reumatism

15.00lei25.00lei

Golește
Cod Produs: 71eabaf14d2a Categorie: Etichete: , , ,

Descriere produs

Ceai pentru gută-reumatism

Aceast ceai pentru gută-reumatism este un amestec din 17 plante medicinale, intre care amintim: frasin( fraxinus excelsior), ventrilică(convolvulus arvensis), salcie(cortex salicis), ienupăr(juniperus communis), mesteacăn(betula pendula).

 

 Adjuvant în gută și reumatism:

  •  reumatism
  •  gută
  •  dureri articulare
  •  dureri osoase sau musculare
  •  eliminarea acidului uric

Proprietăți: antireumatic, antiinflamator, analgezic, sedativ nervos, tonic, diuretic cu eliminare de acid uric, laxativ, remineralizant. Datorita salicinei are proprietati febrifuge si diaforetice.

 

 Mod de preparare:

La 500 ml apă rece se adaugă 2 linguri de ceai și se lasă la macerat de seara până dimineața. Dimineața se fierbe până dă în clocot, se oprește din fiert și se lasă la răcit, se acoperită cu capac.

 

 Mod de administrare:

Ceaiul se bea în cursul unei zile, înaintea meselor principale (dimineața, la prânz și seara) cu 30 minute, cca 150 ml neîndulcit. Recomandăm asocierea ceaiului cu tinctură de ienupăr, iar pentru uz extern tinctura de untul pământului si crema de untul pământului.

 

 Regim alimentar:

A se evita carnea de porc, grăsimile, mâncărurile picante, sărate, murăturile și ardeii iuți. Se consumă legume, castraveți (proaspeți), fructe, zarzavaturi, sucuri naturale și crudități. O cură cu acest ceai poate să dureze de la 1 la 3 luni, chiar și mai mult, în funcție de gravitatea bolii, vechimea ei, precum și de metabolismul fiecărui organism în parte.

 

Informații suplimentare

Gramaj

125gr, 250gr