Despre noi

“Veșnicia s-a nascut la sat”, spunea Lucian Blaga și avea mare dreptate! Demonstrează încă odată acest lucru și povestea firmei Remediu Plant, a cărei istorie a început să fie scrisă în urmă cu 40 de ani. În munții Apuseni, mai exact în satul Poienii de jos, bătrânii care au pus bazele afacerii de familie, au identificat care sunt plantele miraculoase, ce combinații se pot realiza între ele pentru cele mai bune rezultate, dar și de ce cantități este nevoie pentru formula perfectă de tratare a diverselor afecțiuni. Rețetele concrete ale remediilor naturiste datează de aproape jumătate de secol, însă nu trebuie neglijată munca de sute de ani dusă de străbuni în descoperirea acestor leacuri și transmisă din generație în generație. Cu informații limitate, la începuturi, dar cu multă intuiție și inteligență nativă, de la an la an, s-au adus aporturi tehnologice și informații de specialitate, pentru ca astăzi să avem o alternativă viabilă și de încredere în tratarea afecțiunilor pe care oamenii le pot avea.

Bunica Elisabeta, în vârstă de 81 de ani povestește cum ea însăși, copil fiind era inițiată de părinți și bunici să culeagă plante medicinale, lucru pe care l-a transmis și ea mai departe copiilor ei și apoi nepoților. Unul dintre nepoți, Ionuț Țirban s-a specializat în domeniul fitoterapiei pentru a putea și el transmite mai departe din secretele valoroase ale remediilor naturale. Astfel în 2003 a apărut inteprinderea individuală ce-i poartă numele, dar care astăzi a îmbrăcat haine noi sub denumirea Remediu Plant, pentru ca produsele atestate să poată fi distribuite în toată țara.

Cu drag de natură și experiență în domeniu, echipa Remediu Plant produce și comercializează tincturi, ceaiuri, siropuri și creme, împotriva diverselor probleme de sănătate. Pentru fiecare produs găsiți pe site-ul www.remediuplant.ro compoziția, specificații cu privire la afecțiunile pentru care este adjuvant și modul de administrare recomandat.

Remediu Plant- Orice afecțiune are un remediu natural!