Rólunk

„A faluban megszületett az örökkévalóság” – mondta Lucian Blaga, és nagyon igaza volt! A Remediu Plant cég története, amelynek történetét 40 éve kezdték megírni, ismét ezt bizonyítja. Az Apuseni-hegységben, pontosabban Poienii de jos faluban a családi vállalkozás alapjait lerakó vének azonosították, melyek a csodanövények, milyen kombinációkat lehet ezek között összeállítani a legjobb eredmény érdekében, de azt is, hogy milyen mennyiségben. Különféle betegségek kezelésére tökéletes formulához szükséges. A természetes gyógymódok konkrét receptjei közel fél évszázados múltra tekintenek vissza, de nem elhanyagolható az a több száz éves munka, amelyet őseink végeztek e gyógymódok felfedezésében, és nemzedékről nemzedékre adták tovább. Kezdetben korlátozott információval, de sok intuícióval és bennszülött intelligenciával, évről évre technológiai inputokat és speciális információkat hoztak, így ma már életképes és megbízható alternatívát kínálunk a betegségek kezelésében. van.

A 81 éves Elisabeta nagymama elmeséli, hogy gyermekkorában őt is a szülei, nagyszülei kezdeményezték gyógynövények gyűjtésére, amelyeket gyermekeinek, majd unokáinak is továbbadott. Az egyik unoka, Ionuț Țirban a fitoterápia területére specializálódott, hogy át tudja adni a természetes gyógymódok értékes titkait. Így 2003-ban megjelent a nevét viselő egyéni vállalkozás, amely mára már Remediu Natur Plant néven új ruhákat öltött magára, így a minősített termékek országszerte forgalmazhatók.

A Remediu Plant csapata a természet szeretetével és a szakterületen szerzett tapasztalatával tinktúrákat, teákat, szörpöket és krémeket gyárt és forgalmaz különféle egészségügyi problémák ellen. A www.remediuplant.ro weboldalon minden egyes termékhez megtalálja az összetételt, az adjuváns állapotára vonatkozó előírásokat és az ajánlott alkalmazási módot.

Növényi gyógymód – Minden állapotnak megvan a természetes gyógymódja!