Adatvédelmi irányelvek

A SZEMÉLYES ADATOK TITKOSSÁGA

A www.remediuplant.ro Felhasználók információi bizalmasak, és azokat a www.remediuplant.ro kizárólag a partnereivel folytatott kereskedelmi kommunikációra használhatja fel. A Felhasználó által küldött információkat a Remediuplant felhasználhatja megrendelések, akciók stb. A felhasználók bármikor kérhetik ezen adatok törlését az adatbázisból a remediuplanthoz a contact@remediuplant.ro e-mail címen vagy a székhelyén közölt írásbeli kérelem alapján.

Az ügyfelektől kapott információkat nem bocsátjuk természetes személy, jogi személy, intézmény stb. rendelkezésére, kivéve, ha azt a hatóság jogszabályilag indokolja a kereskedelmi ügyletek ellenőrzésére, vagy bármilyen visszaélés esetén.

Tiszteletben tartjuk és garantáljuk az ügyfelek adatainak titkosságát, és vállaljuk, hogy személyes adataikat nem továbbítjuk harmadik félnek.

A remediuplant nem tehető felelőssé az adatok illetéktelen személyek általi elvesztéséért vagy másolásáért, tekintettel a személyes adatok tárolásának és továbbításának módjára. A www.remediuplant.ro oldalon a Felhasználó felelős minden olyan tevékenységért, amely a Fiókhoz és a személyes jelszóhoz való hozzáféréssel történik. A remediuplant nem tehető felelőssé a Felhasználónak a Fiók és a jelszó biztonságával és bizalmas kezelésével kapcsolatos hanyagságából eredő hibákért.

törvény előírásainak be kell tartania a remediuplant. A személyes adatok kezelésével és az ilyen adatok szabad áramlásával kapcsolatos, az egyének védelméről szóló 677/2001.

A SZEMÉLYES ADATOK ÉS INFORMÁCIÓK BIZTONSÁGA

A Felhasználó/Ügyfél által megadott személyes adatokat a remediuplant kizárólag a jelen www.remediuplant.ro oldalon megjelölt célra használja fel. A megrendelőlapon kért információk a megrendelés visszaigazolásához, a megrendelt termékek kiszállításához, a folyamatban lévő akciók meghirdetéséhez stb. hasznosak, harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk át, kivéve a jogszabályban meghatározott eseteket.

Minden Felhasználónak joga van csak az általa megadott személyes adatait megtekinteni.

A www.remediuplant.ro biztonsági intézkedéseket alkalmaz a remediuplant adatbázisban található információk elvesztése, megváltoztatása vagy felhasználása ellen.

A www.remediuplant.ro oldalon és által létrehozott fiókból származó adatok módosítása vagy kérése itt