Felhasználási feltételek

100%-ban elkötelezettek vagyunk az Ön adatai biztonságban tartása mellett. Nagyra értékeljük és tiszteletben tartjuk, hogy mennyire fontos az Ön adatainak védelme, ezért adatait csak a webhelyünkön tapasztalt élmény javítására használjuk fel.
Ez az oldal módosulhat, hogy tükrözze adatkezelésünket. Ha jelentős változások történnek, ezt egyértelműen jelezzük weboldalunkon vagy más kapcsolatfelvételi módokon, például e-mailen keresztül. Így Ön áttekintheti a változásokat, mielőtt tovább használja weboldalunkat.
Ezen információk megadása nem kötelező. Ha azonban úgy dönt, hogy nem adja meg ezeket, előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben kihasználni webhelyünket, mivel azt használni kívánják.
Adatait mindaddig megőrizzük, ameddig fiókkal rendelkezik a weboldalunkon, vagy ameddig szükséges szolgáltatásokat nyújtani Önnek. Ha kifejezetten kötelesek vagyunk megfelelni a jogi vagy szabályozási követelményeknek, vitás kérdések megoldására, csalások és visszaélések megelőzése, vagy a szerződési feltételeink betartásának kényszerítésére, szükség esetén bizonyos információkat megőrizhetünk még a fiók bezárása után is, vagy szolgáltatást kell nyújtanunk Önnek.
Ezenkívül anonimizáljuk és összesítjük a személyes adatokat (hogy azok ne azonosítsák Önt), és olyan célokra használjuk fel, mint például IT-rendszerek tesztelése, kutatás, adatelemzés, weboldalunk fejlesztése, valamint új termékek és szolgáltatások fejlesztése. Ezeket az információkat harmadik felekkel is megosztjuk.
Információcsere:
Soha nem adjuk el az Ön személyes adatait harmadik félnek, beleértve az Ön nevét, címét, e-mail címét vagy fizetési adatait.
Az Ön számára nyújtott szolgáltatások részeként azonban megosztjuk adatait a következő kategóriájú vállalatokkal:
• Vállalatok, amelyek lehetővé teszik számunkra az Ön megrendeléseinek értékesítését és kézbesítését, például fizetési szolgáltatók és szállító cégek
• Professzionális szolgáltatók, mint például marketingügynökségek, reklámpartnerek és webhelyek üzemeltetői
• Bűnüldözési és csalásmegelőzési szervek
• Ön által jóváhagyott vállalatok, például közösségi média hálózatok (ha úgy dönt, hogy összekapcsolja fiókjait velünk)
Marketing:
Az Ön beleegyezésével rendszeresen küldünk marketingüzeneteket e-mailek és SMS-ek formájában, hogy mindig naprakész legyen híreinkkel, akcióinkkal és kollekcióinkkal. Bármikor leiratkozhat a tőlünk küldött marketingüzenetekről, ha bármelyik e-mailben a „Leiratkozás” linkre kattint, vagy kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal.
Felhívjuk figyelmét, hogy komplex szolgáltatási hálózattal dolgozunk, így kérésének feldolgozása és rendszerünk frissítése közben üzeneteket kaphat tőlünk.
Sok más céghez hasonlóan mi is úgy végezzük az online hirdetést, hogy bannereket és hirdetéseket irányítunk Önhöz, miközben Ön más webhelyeken böngészik, különféle hálózatok és digitális marketingtechnológiák, például képpontok, cookie-k és azonosítók használatával. Ide tartoznak a közösségi hálózatok és azok speciális szolgáltatásai, például a Facebook egyéni közönségei.
A bannerek és hirdetések célzása az Önről és a webhelyünkön végzett tevékenységéről rendelkezésre álló információk alapján történik.
Az Ön jogai:
Tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét, és biztosítjuk adatainak védelmét. Az Ön személyes adataival kapcsolatos jogai a következők:
• Az Ön személyes adatainak felhasználásáról szóló tájékoztatáshoz való jog
• Az Önről tárolt személyes adatokhoz való hozzáférés és a pontatlanságok kijavításának joga
• Jogunk arra, hogy bizonyos körülmények között az Ön adatainak törlését, további feldolgozását vagy gyűjtését kérjék tőlünk
• A direkt marketing üzenetek fogadásának leállítására és az egyéb hozzájáruláson alapuló eljárásokra vonatkozó hozzájárulások bármikori visszavonására
• Jogában áll kérni, hogy adatainak egyes elemeit továbbítsuk vagy hordozzuk akár Önnek, akár egy másik szolgáltatónak
• Panasztétel joga az adatvédelmi hatósághoz
Ha élni kíván jogaival vagy panasza van, forduljon ügyfélkapcsolati csapatunkhoz, vagy küldjön egy e-mailt a conform comenzi@remediuplant.ro címre.